Før du begynder
1. Lav en papirsform af bagepapir på 30 x40 cm og læg den på en bageplade.
2. Smør papiraformen med 15 g margarine.
3. Læg et atykke staniol (30x 40 cm) ved siden af ovnen og drys 2 tsk. Sukker på staniolen.
4. Tænd ovnen på 225°
Sådan gør du
1. Del æggene. Kom æggehviderne i en lille skål.
Kom æggeblommerne i en stor skål.
2. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer.
3. Hæld sukker over æggeblommerne.
Pisk det til æggesnaps med en håndmixer.
4. Kom hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i æggesnapsen.
Bland forsigtigt med en dejskraber.
5. Hæld æggehviderne i den stor skål. bland forsigtigt med en dejskraber.
6. Hæld dejen i papirsformen.
7. Bag kagen midt i ovnen i 6 minutter til den er lysebrun.
8. Tag kagen ud af ovnen og vend den ud på staniolen. Træk bagpapiret af kagen.
9. Smør hurtigt fyldet på kagen og rul den sammen til en roulade.
10. lad rouladen køle af. |