2 dl hvedemel
½ tsk natron
1 spsk. sukker
2 dl kærnemælk
2 æg
50 g margarine
Brugerens beskrivelse
Der er ikke noget bedre end hjemmelavede æbleskiver! Når man har bagt dem skal man bare lige give dem lidt i ovnen, så de bliver helt varme igen, og så er det bare ned med dem :D
Syltetøj og Flormelis er kanon tilbehør til dem.
Fremgangsmåde
1. Kom mel, natron og sukker i en stor skål.
2. Hæld kærnemælken i skålen og pisk det sammen
3. Del æggene. Kom æggehviderne i en lille skål. Kom æggeblommerne i dejen.
4. Pisk æggeblommerne i dejen.
5. Pisk æggehviderne stive med en håndmixer.
6. Hæld æggehviderne i dejen og bland forsigtigt med en dejskraber.
7. Kom et lille stykke margarine i hvert hul på æbleskivepanden. Smelt magarinen.
8. Fyld æbleskivepandens huller halvt op med dej. Bag æbleskiverne lysebrune på alle sider.