Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Glædelig Jul til alle i 1roW organisationen
Kategori: 1roW - Denmark
Oprettet: d. 24-12-2010 @ 00:59
Kommentarer: 0



Af: WaCkY

Det er nu endnu engang gået hen og blevet December måned i kalenderen og julen er så tæt på som den overhovedet kan være.
Senere på dagen vil vi alle sidde sammen med familien og andet godtfolk og hygge os med god mad, konfekt og juletræ samtidig med at vores konkurrence genér bliver testet med den tilbagevendende mandeljagt.

Sidste år da jeg skrev denne optakt på vores julehilsener blev der lagt meget vægt på at vores ledelse og administration var ved at lade op og gøre klar til et år hvor der skulle ske en masse ting.
Vi var tæt på at turde love jer en Julefrokost samt endnu en sportsdag, dog med et "vi skal lige se på det", skrevet mellem linierne.
Nu kan vi så kigge tilbage på et år hvor folket i 1roW - Denmark, 1roW - Gaming samt 1roW - Events har knoklet for at få alle ambitioner gjort til virkelighed og jeg vil sige at vi godt kan være tilfredse med vores indsats.

Igen i år er vi så småt ved at gøre klar til vores interne julefrokost hvor vi vil fejre et gennemført år som nok har været det største i hele vores historie, og igen lade op til endnu et år med 1roW POWER! malet ud over det hele!

Dog vil vi, som altid, gerne slutte året af med at ønske alle vores medlemmer, administratorer, ledere og ressources en rigtig Glædelig Jul!

Dette gør vi igen i år med en lille personlig hilsen fra hver af vores ledelsesmedlemmer.

Det største år i 1roWs historie!
Af: Thomas "WaCkY" Brudlykke
Ejer, Grundlægger og Daglig leder af 1roW - Denmark, 1roW - Events & 1roW - Gaming


Det føles som i går at jeg sad og skrev julehilsenen til jer alle i 2009, men når jeg kigger tilbage er det tydeligt at der er gået et år når man tænker på alt det vi har været igennem.
Vi har haft større omrokeringer og udskiftninger i vores administration og ledelse for at placere de rigtige personer på de rigtige steder, og det ser nu ud til at vi har ramt plet. Alt i alt kan vi se tilbage på et år med "right and wrongs" hvor vi har fået alt til at fungere, men der har været ting vi har kunne tage ved lære af. Dette synes jeg personligt er meget positivt da det giver os noget at arbejde efter og forbedre os med.
Til alle jer der har deltaget til vores arrangementer i år samt til alle i vores administration og ledelse skal der lyde et højt GLÆDELIG JUL! fra undertegnet. Uden jer var dette ikke muligt.
Så endnu en gang Glædelig Jul til jer alle!


Det bliver kun bedre næste år
Af: Kim "ZlasHeR" Andersen
Daglig leder af 1roW - Denmark


Dette år for mig, har været noget helt særligt inde for 1roW - Denmark. Thomas har givet lidt slip på arbejdsopgaverne, eller han har delt dem ud, må jeg heller sige. Det har været et rigtig godt og lærerigt år for os alle, det vil helt sikkert blive meget bedre næste år når vi nu er meget mere forberedt til det nye år.
Jeg skal også lige huske at takke alle som har givet en hånd med til, at 1roW – Denmark kan køre den stil som der er lagt op til og selvfølgelig alle vores medlemmer som er kommet til vores arrangementer i år. I kan også godt regne med at det bliver bedre næste år. Så en stor tak til alle og en glædelig jul herfra.

Og til sidst vil jeg lige sige tak til Chefen, Lederen og Grundlæggeren for uden ham ville dette ikke være muligt.

Glædelig jul.


En hilsen fra den nye i ledelsen
Af: Brian "Brisse" Samuel Sørensen
Daglig leder af 1roW - Events


Jeg syntes også lige at jeg ville sende en lille hilsen herfra.
Det har i år været det år hvor jeg er gået fra at være Ansvarlig for Events til Daglig leder af Events, en udfordring som jeg ville tage op og gøre mit for at løse.
Det vil vi forhåbentlig også mærke i det nye år når vi kommer med en lang række nye Events.
Så herfra er der kun at ønske alle en rigtig glædelig jul og på glædeligt gensyn i det nye år.

Vi ønsker endnu en gang alle en rigtig Glædelig Jul!
Links & ting med relation til dette indlæg
Der kunne ikke findes noget relateret indhold.
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums