Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Nye ændringer i Administrationen og Staff
Kategori: 1roW - Denmark
Oprettet: d. 8-5-2010 @ 00:00
Kommentarer: 2



Af: WaCkY

Efter Sportsdagen 2009 valgte vi at gennemgå vores administration og ændre på diverse pladser for at optimere vores rutiner og gøremål. Vi fik dengang lavet vores ændringer forholdvis hurtigt og vidste fra starten af at der senere hen ville komme flere ændringer og tilføjelser i det at vi ønskede at vokse os større på blandt andet event og gaming siden.

Vi har derfor i ledelsen gennemgået organisationsskemaet endnu en gang og har nu indsat nye pladser og ændringer som er trådt i kraft fra d. 30/04-2010.

Det første vi har kigget på var vores administration som er blevet reduceret fra at indeholde 4 personer, til nu kun at have 2 personer. Dette gøres udelukkende for at fjerne enhver tvivl om hvem der har ansvaret for de forskellige ting. Samtidigt har det gjort at vores ledelse er blevet mere obs på hvor de skal sætte ind og sørge for at få tingene gjort.

Planen om at udvide vores events har gjort at vi som det andet har kigget på at få optimeret denne post og vi har sat hårdt ind og tilføjet flere personer for at kunne holde niveauet oppe på et højt plan og for at vi kan få vores tanker ført ud i verdenen.
Dette har gjort at vi har tilføjet to nye ressourcer til 1roW - Events i form at Lars "Bonde" Nielsen og Britta "Budda" Strikkertsen. Samtidig er Lasse "Lalle" Pedersen trådt ind i gruppen af event ressourcer og forlader derved sin plads i Administration, som i denne omgang er sparet væk.

Vores gaming afdeling har ligeledes været et sted der skulle sættes ind. Dette er specielt grundet vores nye projekt med World of Warcraft Guilden, Guardians of Nothing, hvor Rico "SoFie" Lønquist fritstilles fra sin stilling i 1roW - Gamings administration for at kunne sætte alle sejl ind på GoN projektet som Guild Leder.

Ud over disse ændringer er der ligeledes ændret i arbejdsfordelingen internt i organisationen så rutinerne er mere jævnt og logisk fordelt, hvilke vi konstant vil se til bliver fulgt op med forbedringer når der er brug for det.

Efter alle ændringer nu er på plads er vi endt med følgende team i 1roW - Denmark og 1roW - Gaming:
Ejer/Organisationsleder:
Thomas "WaCkY" Brudlykke
- Ejer og Organisationsleder af 1roW - Denmark & Gaming


Daglige Ledere:
Kim "ZlasHeR" Andersen
- Daglig leder af 1roW - Denmark

Lars "TeddaH" Elley
- Daglig leder af 1roW - Gaming


Administration:
Brian "Brisse" Sørensen
- Ansvalig for 1roW - Events

Betina "Bette" Hansen
- Ansvarlig for 1roW.dk Content


Ressources:
Rico "SoFie" Lønquist
- Guild Leder, GoN

Lasse "Lalle" Pedersen
- Ressource 1roW - Events

Lars "Bonde" Nielsen
- Ressource 1roW - Events

Betina "Bette" Hansen
- Ressource 1roW - Events

Britta "Budda" Strikkertsen
- Ressource 1roW - Events

Som det ser ud nu har vi allerede nye stillinger i organisationen parat, men vi har endnu ikke taget stilling til om disse skal besættes med det samme, eller om det skal komme over tid.
En ting er dog sikkert, og det er at vi altid er friske på at høre fra jer hvis i har interesse i at slutte jer til os som en del af vores team. Vi opfordre derfor alle der har blod på tanden for at arrangere fede events, skrive gode artikler og andet til hjemmesiden eller måske har et indblik i gaming verdenen og vil hjælpe os med at udvide os på det punkt, til at skrive til os på wacky@1roW.dk med en ansøgning. Vi håber at høre fra jer! :-)

Vi er overbeviste om at disse ændringer vil hjælpe os igennem dette år som byder på masser af udfordringer og spændene tiltag og vi krydser fingre for at alle ændringer og tilføjelser vil blive taget godt imod af vores brugere samtidig med at vi byder alle de nye velkommen i vores team.

Med venlig hilsen:
1roW - Denmark & 1roW - Gamings ledelse.
Links & ting med relation til dette indlæg
Administration & Staff

Af: TeddaH
TeddaH
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Vinder af Nytårskonkurrencen 2008

Nemlig! Skide godt skrevet Thomas - jeg glæder mig til at se hvad vi får tryllet frem i løbet af året!
d. 8-5-2010 @ 16:42

Besøg Profil

Af: ZlasHeR
ZlasHeR
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Sted 2005 - Årets Veninde 2005 - 1roW Prisen 2005 Sportsdag 2008: Årets Fodboldspiller Vinder af Wii Bowling Turnering #2

ja rigtig godt skrevet, kan desvære ikke være uenig med det buuuh
d. 9-5-2010 @ 13:51

Besøg Profil

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums