Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

1roW - Gaming indgår samarbejde med WoW Guild
Kategori: 1roW - Gaming
Oprettet: d. 7-5-2010 @ 23:01
Kommentarer: 2



Af: WaCkY

I starten af året har vi flere gange haft en udvidelse af 1roW - Gaming oppe og vende i vores gaming administration, og vi kan nu endelig offentliggøre den første udvidelse af vores gaming sektion.
Vi har fra dags dato valgt at vise os i MMORPG verdenen og indgå samarbejde med World of Warcraft Guilden, International Guardians of Nothing som for fremtiden vil være en del af vores organisation under 1roW - Gaming fanen.
At det lige blev GoN som vi valgte at tage ind i vores team er ikke nogen helt tilfældighed, da flere af vores medlemmer har en fod inde i administrationen af den pågældende Guild så vi en fordel i at sammenlægge disse to aktiver og tilsammen udvide os fremtidigt, som en fælles enhed.

Det har krævet noget arbejde at få dette projekt på benene og derfor har vi også udskudt offentliggørelsen til nu da vi skulle have de sidste ting på plads. Blandt andet har projektet krævet at en ny underside til 1roW - Denmarks community skulle udvikles. Denne er identisk i udseende med vores main site, men har selvfølgelig indhold som er relateret til World of Warcraft og Guilden, samtidig med at den er udviklet på engelsk da Guilden har flere internationale medlemmer.

Arbejdet er nu færdigt og vi har en base at arbejde ud fra, hvor folkene der er ansvarlige for GoN nu vil gå igang med at indsætte alverdens indhold i form af Guides, Nyheder, Events og meget andet.

I kan besøge den nye side på http://GoN.1roW.dk. Bemærk at som alle vores andre undersites, så understøtter denne side vores brugerdatabase og man kan derfor bruge samme profil som man har på vores andre sites.

1roW - Gamings team har som sagt i længere tid været igang med at få dette projekt på benene og vi har derfor en udtalelse fra vores daglige leder af 1roW - Gaming omkring det nye tiltag:
Lars "TeddaH" Elley - Leder af 1roW - Gaming
Som daglig leder af 1roW - Gaming sektionen, syntes jeg at det er godt at se noget alternativt herinde i dette ellers så druk og counter-strike prægede forum.
Derfor må jeg erkende at dette World of Warcraft er et spil som flere i administrationen er begyndt at spille aktivt i, og vi kunne derfor ikke overse spillet mere.
I samarbejde har vi udviklet en ekstra hjemmeside, til GoN folket, som jeg håber de tager imod med smil og håber at denne hjemmeside om ikke alt for længe vil køre som en fuldt fungerende side til at planlægge raids og andre events inde i selve spillet!
Godt initiativ fra vores kære guild leader, Rico, som der nu også primært står for denne del af 1roW - Gaming.
Jeg kan glæde mig over den flotte side vi har fået sammensat, og en ekstra speciel tak til Thomas "WaCkY" Brudlykke, for at kode den op og gøre det muligt!

Samtidig har vi bedt Guild Lederen fra Guardians of Nothing om at give sit syn på det nye samarbejde:
Rico "SoFie" Lønquist - Guild Leader, GoN
Håber i helhed dette vil bringe et bredere publikum til 1roW samt GoN, en velfungerende hjemmeside fra en større organisation giver altid god response i begge ender, specielt når der er så meget styr på det som der er her.
Håber personligt at dette samarbejde vil blive en stor hjælp for vores fremtidige planer for raiding og diverse rollespils events samt give os muligheden for at ekspandere nu hvor vi får tiden til at koncentrere os om spillet.

Vi glæder os til at se hvordan projekterne udvikler sig i fremtiden og ønsker alle Guardians of Nothing medlemmer velkommen i vores community.
Links & ting med relation til dette indlæg
Guardians of Nothing på 1roW.dk

Af: TeddaH
TeddaH
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Vinder af Nytårskonkurrencen 2008

Nørj hvor vi udvider 1roW! Det skal nok blive godt! ;)
d. 21-5-2010 @ 22:08

Besøg Profil

Af: SoFie
SoFie
Aktiv Bruger Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Kegle 2005 Vinder af Guitarhero Turnering #1 - Vinder af Need For Speed Underground 2 Turnering #1 - Vinder af Guitarhero Turnering #2

aaaarhj!
d. 30-5-2010 @ 11:03

Besøg Profil

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums