Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Glædelig Jul fra 1roW - Denmarks ledelse
Kategori: 1roW - Denmark
Oprettet: d. 23-12-2009 @ 16:38
Kommentarer: 2



Af: WaCkY

December måned er endnu en gang ved at nærme sig den store mærkedag hvor vi alle skal sidde og mæske os i and, flæskesteg og ris á la mande ved det store julebord sammen med de nærmeste.

Siden sidste jul har vi her i 1roW - Denmark været igennem mange ting, og også her i December er der blevet brugt krudt på at arrangere, forbedre og udvikle til fordel for jer derude. Vi har desværre ikke nået at gøre klar til den helt store julefrokost i år, men næste år kan vi næsten så godt som love at i vil blive inviteret til årets fest! Vi gør ihvertfald hvad vi kan for at dette skal kunne lykkedes :-)

Ledelsen og Administrationen vil slutte julen af ved at afholde en mindre julefrokost hvor vi vil lade op til næste år samt snakke igennem de ting der skal ske. Med dette håber vi på at kunne give jer et år med massere af sjov og spas og selvfølgelig den tilbagevendende Sportsdag som igen i år var en stor succes.

Vi ønsker alle vores medlemmer, administratorer & spillere samt deres nærmeste en Glædelig Jul og håber i får en god tid i de næste par dage ude i familierne.

Som altid får i lige en personlig hilsen med på vejen fra os i ledelsen.

Glædelig Jul til alle i 1roW - Denmark
Af: Thomas "WaCkY" Brudlykke
Ejer, Grundlægger og Daglig leder af 1roW - Denmark & 1roW - Gaming


Endnu et år er blevet skudt afsted i en helv**** fart og vi kan nu se frem til at skulle fodre os selv med god mad, konfekt, småkager og jeg ved snart ikke hvad. Det er fandeme super! :D
Ligesom sidste år er tiden fløjet afsted og vi har især i 1roW regi givet den fuld spade. En kanon sportsdag blev der afholdt, samt en masse små arrangementer hvor vi, som altid, for det meste blev halvvisne.
En stor tak skal der lyde til alle jer derude der støtter op om dette projekt og deltager i vores arrangementer! Vi lover at gengælde denne tillid med endnu federe arrangementer til næste år!

Glædelig Jul til alle fra jeres ubestridte leder! :D


Masser af småkager tak!
Af: Kim "ZlasHeR" Andersen
Daglig leder af 1roW - Denmark


Så må det næsten være min tur til at sige, at også jeg ønsker alle i 1roW en rigtig glædelig jul, og som Thomas rigtig nok siger, så skal vi nok blive ved med at lave arrangementer og andre små påfund. For min side af vil jeg bare sige tak til de folk som støtter op om dette projekt og håber selvfølgelig at i er klar til et nyt år med mange udfordringer, sportsdagen skal jo også overgås til næste år.

Det du skriver med småkager kan jeg godt føgle dig i Thomas, en hel kasse af dem ville være dejligt :D


En lille kombi-julehilsen
Af: Lars "TeddaH" Elley
Daglig leder af 1roW - Gaming & Indholdsansvarlig for 1roW.dk


Ahh, ja. Så blev det endelig jul igen, hvilken udsøgt herlighed! Jeg ønsker alle jer fra 1roW en monstermeget glædelig jul, og selvfølgelig også et rigtigt godt nytår! Min tekst bliver en lille kombi af julehilsen og nytårshilsen, da jeg drager afsted mod de sydligere breddegrader her d. 26. og først kommer hjem i det nye år. Sharm-El-Sheik here we come! ;)
Personligt syntes jeg at året er fløjet afsted med ca. 742 km/t - vi har holdt nytår sammen, været ude og bowle et utal af gange, afholdt en kanon sportsdag, drukket bajere, og alt dette kunne vi jo nok ikke have været sammen om, hvis det ikke havde været for Thomas. Så derfor en ekstra stor hilsen til ham, for at knokle så meget for vores dejlige community! :)

Glædelig Jul til alle! Håber i får høstet godt med gode gaver i år! ;)

Vi ønsker alle en Glædelig Jul!
Links & ting med relation til dette indlæg
Get Together - 1roW - Julefrokost 2009

Af: SoFie
SoFie
Aktiv Bruger Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Kegle 2005 Vinder af Guitarhero Turnering #1 - Vinder af Need For Speed Underground 2 Turnering #1 - Vinder af Guitarhero Turnering #2

Hold da op der bliver smurt tykt på Af lederne! omgomgomg! SES PÅ LAN!.

Men! en jule hilsen fra mig bliver det ikke til! Men Vil da gerne takke alle folk for et fantastisk år med en masse spass og balade!
Alle ønskes et godt nytår, og vi ses jo nok inden længe igen :)
d. 24-12-2009 @ 21:25

Besøg Profil

Af: WaCkY
WaCkY
1roW über Super Administrator Exclusive Medlem Team 1roW Gamer/Administrator Årets Bommert 2005 - Årets Brandert 2005 - Årets Computernørd 2005 - Årets Ledelsesmedlem 2005 Sportsdag 2008: Vinder af Fodboldturneringen Vinder af Brudlykke.dk Fifa turnering #2 - Vinder af Fifa Turnering #1 - Vinder af Wii Bowling Turnering #1 - Vinder af Fifa Turnering #2

Vi kan godt lide at give den et dejligt tykt lag! :P GOD JUL!
d. 25-12-2009 @ 01:34

Besøg Profil

Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums