Forside

Om 1roW - Denmark

Kontakt

Forum

Chat

Helpdesk

Profiler

Partnere

Brugernavn: Password: Opret Profil    Glemt Password    Fordele

1roW - Denmark

Exclusive

Opskrifter

1roW - Gaming

Gaming Center

Glædelig Jul fra 1roW - Denmark
Kategori: 1roW - Denmark
Oprettet: d. 24-12-2008 @ 13:08
Kommentarer: 0



Af: WaCkY

December måned er endnu en gang over os, og vi er nået til den dag som mange venter på i denne årets sidste måned. Nemlig Juleaften!

Jeg håber for alle at de er blevet færdige med at handle julegaver (ellers er i sq lidt sent på den folkens) og er ved at gøre klar til endnu en god aften i selskab med dem man har nærmest.

Vi kan nu også se tilbage på et år i 1roW - Denmark hvor vi har haft nye ting som har skabt glæde og gavn i vores lille community. Vi kan tage nogen eksempler, som vores 1roW Sportsdag 2008 hvor der blev givet gas på fodboldbanerne på Dyreskuepladsen og så de snart mange timer der er gået på Counter-Strike:Source serveren med vores nye folk i CS-Tosserne, som samtidig blev en del af os i løbet af året.

Det er også året hvor vores communtiy har rundet de 8 år, og endnu en gang har taget et skridt imod vores interne mål! Nemlig 10 års jubilæum. Som altid har vi på vores vej mod dette mål sørget for at forbedre os hen af vejen. Vores arrangementer er blevet størrere og hjemmesiden bliver bedre og bedre så man hele tiden har de funktioner som der er brug for. Især vores brugerprofiler og funktioner dertil er blevet forbedret i år, så folk nu kan tilknytte sine venner til sin profil og se hvem der smugkigger ens profil.
samtidig er vores ledelse blevet udvidet og lavet lidt om så alle pladser nu er besat i forskellige niveauer, så vi endnu en gang er tilbage på 3 mand i toppen, men med en helt masse på administrationspladserne.

Ligesom sidste år er jeg gået igang med at indhente julehilsner fra vores ledelse, fra dem til jer!
Glædelig Jul from zhe Boss!
Af: Thomas "WaCkY" Brudlykke
Ejer & Daglig leder af 1roW - Denmark & Team 1roW


Endnu en gang er vi landet i December og allerede nu er det Juleaften! Endnu en gang har der været ændringer i mit liv som har fået tiden til at flyve. Mit nye arbejde har taget meget tid for at jeg kunne sikre en god start. Og denne har jeg fået!! Derfor er det også ved at være muligt for mig at tage en slapper og igen falde ned på jorden.

Jeg vil som altid ønske alle vores ledere, administratorer, spillere og medlemmer en Glædelig Jul og et knaldbragende nytår! Vi ses til vores Nytårsfest og i det nye år! GLÆDELIG JUL!


Huh? Er det jul allerede?!
Af: Kim "ZlasHeR" Andersen
Daglig leder af 1roW - Denmark & Team 1roW


Der skal da også lige siges glædelig jul, fra jeres alle sammens grafiker.
Julen kom lidt pludselig for mig i år, men derfor skal i da også have en glædelig jul fra mig.
Gennem året er der sket meget nyt og nye mennesker er kommet til og sportsdagen blev et hit. Den kommer helt sikkert også til næste år.
Så skal jeg nok også være i bedre form end sidst hehe, når men glædelig jul og godt nytår og ses til næste år, hvor jeg nok bliver nød til at holde svendegilde, så glæd jer til 2009.


Glædelig jul fra Appenæs
Af: Lars "TeddaH" Elley
Daglig leder af Team 1roW og Indholdsansvarlig for 1roW - Denmark


Jamen så fik hr. gaming-meistro jo lige lov til at fyre et par ord af alligevel. Utroligt at der allerede er gået et helt år. Jeg vil starte ud med at sige at tiden jo flyver afsted når man har det sjovt, og jeg syntes bestemt at det her år er gået hurtigt. Jeg syntes det har været godt at se så mange nye ansigter i 1roW, og det er sq sjovt at komme ind og få lidt prygl på serveren. Godt nok hader jeg det spil, men det er sq meget sjovt at spille med jer andre.

Jeg har ligesom Thomas også oplevet en del forandringer i mit liv i år, specielt her op til julen, hvor jeg er blevet udlært og evt. snart står med nyt job på hånden. Så det skal nok blive sjovt at se hvad næste år bringer!

Jeg ville bare sige glædelig jul til alle, og håber at vi ses til nytår/inde i det nye år, hvor vi kan få spillet noget mere! Både fodbold og CS! ;)


1roW Denmark ønsker alle en Glædelig Jul!
Links & ting med relation til dette indlæg
Der kunne ikke findes noget relateret indhold.
Skriv kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.
Du kan oprette en gratis bruger på 1roW.dk ved at gå ind i "Opret Bruger"

Følg os også på:

Følg os på Facebook   Følg os på Facebook

Copyright© 1roW - Denmark, 2000-2014 - Alle rettigheder forbeholdes. - info@1roW.dk

| Helpdesk | Regler for brug | Ophavsret | Statistikker | Link til os | Jobs | Powered by WaCkYshome |

1roW - Denmark    1roW - Events    1roW - Gaming    Klub Mums